Connect with us

Hi, what are you looking for?

LAST UPDATE

Δολοφονία Φάλγιαλι: Το παρελθόν του και που στρέφονται οι έρευνες στα κατεχόμενα… Το μήνυμα της συζύγου του

Η δολοφονία του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι στα κατεχόμενα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο ψευδοκράτος.

Την ώρα που η λεγόμενη «αστυνομία» διεξάγει έρευνα και ελέγχους σε διάφορα σημεία, τα Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ εστιάζουν στις διάφορες πτυχές της χθεσινής ένοπλης επίθεσης, στην οποία, εκτός από τον κ. Φάλγιαλι έχασε τη ζωή του και ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαινε.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει μία σύλληψη για την υπόθεση και ένας άνδρας μεταφέρθηκε το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο λεγόμενο “δικαστήριο” στην Κερύνεια, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης. Ο ύποπτος βρισκόταν, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, στη σκηνή του εγκλήματος, χωρίς όμως να δίδονται περισσότερες πληροφορίες για την εμπλοκή του.

Συνθήκες έκτακτης ανάγκης στα κατεχόμενα

Η τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα «Χαμπέρ Κίμπρις» γράφει ότι στα κατεχόμενα επικρατούν συνθήκες εκτάκτου ανάγκης, με την «αστυνομία» να προχωρά στη λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας σε «λιμάνια», «αεροδρόμιο» και οδοφράγματα. Επίσης, η ιστοσελίδα μετέδωσε την πληροφορία ότι η «αστυνομία» αναζητεί όχημα με πινακίδες εγγραφής PM 648, που πιστεύεται ότι ενεπλάκη στη δολοφονία του Φάλγιαλι.

Η Γενί Ντουζέν γράφει σήμερα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ η Χαβαντίς αναφέρει ότι υπάρχει υπόνοια για διαρροή πληροφορίας, που βοήθησε τους δράστες, εκ των έσω.

Κι αυτό επειδή το κομβόι της οικογένειας Φάλγιαλι που επέστρεφαν από το ξενοδοχείο που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεών τους στην κατεχόμενη Κερύνεια, στο σπίτι τους στον Άγιο Επίκτητο Κερύνειας, αποτελούνταν από τρία αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: CYPRUSTIMES.COM

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: COMMONS.WIKIMEDIA.ORG

Σχετικά άρθρα

ΚΟΣΜΟΣ

Δύο ενήλικοι και τέσσερα παιδιά δολοφονήθηκαν μέσα σε σπίτι σε προάστιο της Οτάβας, ανακοίνωσε σήμερα (7/3) η αστυνομία στον Καναδά. Η μαζική δολοφονία σημειώθηκε...

ΕΛΛΑΔΑ

Με μία δίκανη καραμπίνα ο 64χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ τον γαμπρό του, την ώρα που έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού του για να...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ προκαλούν όσα αποκαλύπτουν οι γείτονες για την άγρια δολοφονία γαμπρού από τον πεθερό του, που έγινε το πρωί, στην Νίκαια. Το αιματηρό περιστατικό...

ΚΟΣΜΟΣ

Δικαστής από την Αϊτή που ηγείται της έρευνας για τη δολοφονία του τελευταίου προέδρου της χώρας, Jovenel Moïse, το 2021, έχει κατηγορήσει 50 άτομα...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr