ΕΛΛΑΔΑ

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους χτες κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους χτες, την ώρα που βρισκόταν για μπάνιο στη θάλασσα. Πρόκειται για έναν άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στην Αγιά Λάρισας και μια γυναίκα που βρισκόταν στη Λακκόπετρα Αχαΐας.

Πιο αναλυτικά, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Λακκόπετρα Αχαΐας, μια 75χρονη. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε επίσης τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς Ν. Λάρισας, 87χρονος.

Στον άνδρα, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες, ενώ στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

www.ertnews.gr

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα. Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε λίγο μετά της 12 χθες το μεσημέρι στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία είχε κάνει τα τελευταία 11 χρόνια η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στο Μενίδι. Είχε καταγγείλει τον 50χρονο πρώην σύντροφό της...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο και την τομεάρχη Εσωτερικών, Γιώτα Πούλου, επισκέπτονται στις 12:00 την Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση, με αφορμή τον θάνατο της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. “Η νέα γυναικοτονία, περίπου ένα μήνα μετά...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr

Exit mobile version