WOMEN IN BUSINESS

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Ο ρόλος της προϋπηρεσίας

Ο ρόλος της προϋπηρεσίας, στην γυναικεία επιχειρηματικότητα επιβεβαιώνει την ανάγκη γυναικών σε ρόλο μέντορα, προκειμένου να μεταβιβάσουν γνώσεις και εμπειρία.

Την πολυετή εμπειρία της αξιοποίησε η Ζηνοβία Τσαντρίζου, Co-Founder & CEO SUPER CRETA GAS – KOYMOYLAS AE / Energy & Fuel SUPER CRETA GROUP of Companies / SUPER CRETA SUITES Hotels & Investments προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει στοιχεία σε νεότερες γενιές και να αξιοποιήσει τις δεξιότητες τους.

Μοιράζεται τις σκέψεις της στο Updatetimes.gr τιμώντας μέσω της επαγγελματικής της ιδιότητας τον επαγγελματικό χώρο που ανήκει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Η κα Ζηνοβία Τσαντρίζου συνδιοικεί τον όμιλο επιχειρήσεων, στο χώρο των υγρών καυσίμων και λιπαντικών, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης από το 2015 ενώ από το 2019 ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν. Η εταιρεία σταδιακά αναπτύσσεται και στον κλάδο της φιλοξενίας / ξενοδοχειακό κλάδο.

Σπούδασε Management Science στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι κάτοχος Bachelor Honors από το University of Kent και κάτοχος πτυχίου Οικονομικών με Μεταπτυχιακές σπουδές, MΑ International Economics, Banking and Finance από το Cardiff  University.  Άσκησε το επάγγελμα του οικονομολόγου και της οικονομικής αναλύτριας επί 19 συναπτά έτη στο τραπεζικό κλάδο.

Site: https://www.e-analysis.gr/

Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/jina.tsantrizou

Instagram: https://www.instagram.com/jinatsantrizou/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jina-tsantrizou-17014b29/?originalSubdomain=gr

Σχετικά άρθρα

Copyright © 2020 Updatetimes.gr

Exit mobile version