ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Έριξαν 5.000 φιάλες κρασιού στην θάλασσα για παλαίωση

Στο βυθό της θάλασσας σε βάθος 25 μέτρων, βρίσκονται ήδη 5.000 φιάλες κρασιού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ), που σε συνεργασία με τον επιχειρηματία-δύτη Μανώλη Βουτσαλά, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα νέο προϊόν του κρητικού αμπελώνα, το οποίο θα ονομάζεται «Ναυάγιο».

Πρόκειται για μια μέθοδο παλαίωσης που εφαρμόζεται πρώτη φορά στην Κρήτη και στοχεύει στο να αναδείξει μέσω αυτού του τρόπου παλαίωσης, τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρητικού οίνου.

 

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρώτος μίνι καύσωνας του φετινού Καλοκαιριού ξεκινάει από σήμερα, με τη θερμοκρασία να είναι αυξημένη για την εποχή. Οι θερμότερες μέρες αναμένεται να είναι η...

ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε 61χρονος αλλοδαπός που αναζητούνταν από αρχές Σουηδίας ως ύποπτος για διάπραξη αδικημάτων, λόγω ανάρτησης σε πλατφόρμα κοινοποίησης βίντεο, απειλητικού περιεχομένου για πολιτικούς της...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο κ. Μητσοτάκης εκβιάζει πάλι τον λαό με τα γνωστά ψεύτικα διλήμματα για να υφαρπάξει την ψήφο του: “Σταθερότητα ή αστάθεια”; “Ποιος θα διαπραγματευτεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του μικρού Νικόλα από πνιγμό, το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6), στην Κρήτη. Το άτυχο παιδί πνίγηκε...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr

Exit mobile version