ΕΛΛΑΔΑ

«Καλοβλέπουν» τα νησιά οι εκδρομείς για το… καλοκαιρινό Πάσχα

Το Πάσχα πλησιάζει, η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και οι εκδρομείς βλέπουν με άλλο μάτι τα νησιά για τις εορταστικές ημέρες.
Οι προ κρατήσεις έχουν ξεκινήσει με τις πληρότητες να είναι ήδη πολύ αυξημένες, σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν και μια τονωτική ένεση ρευστότητας για να ξεκινήσουν.

Ιδιοκτήτες και προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων βρίσκονται στις επάλξεις ώστε να είναι όλα έτοιμα για υποδεχθούν τους επισκέπτες. Το MEGA είναι στη Σίφνο, όπου ήδη καταφθάνουν οι πρώτοι εκδρομείς.

H Σαντορίνη με τα εντυπωσιακά έθιμά της, είναι ψηλά στην λίστα των επιλόγων των επισκεπτών. Κάθε χρόνο το Πάσχα, το νησί κατακλύζεται από τουρίστες.

Η πληρότητα για την αρχοντική Σύρο ξεπερνά το 95%. Το ξακουστό Πάσχα της Σύρου αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς ταξιδιώτες. Καθολικοί και ορθόδοξοι γιορτάζουν μαζί, ενώ η Ερμούπολη φωταγωγεί τα αρχοντικά της για να υποδεχτεί την Ανάσταση.

Σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες τις επόμενες ημέρες οι πληρότητες αναμένονται να αυξηθούν κι άλλο τόσο σε νησιωτικούς όσο και σε ηπειρωτικούς προορισμούς.

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Θύματα τροφικής δηλητηρίασης έπεσαν δεκάδες μαθητές στη Λαμία. Τα παιδιά Δημοτικού από τουλάχιστον δύο σχολεία, έφαγαν σχολικά γεύματα και λίγες ώρες μετά άρχισαν να...

ΕΛΛΑΔΑ

Φροντιστηριακό υλικό για μαθητές όλων των τάξεων, μαθήματα για παιδιά ακριτικών περιοχών αλλά και πλατφόρμα ενημέρωσης γονέων είναι τα ηλεκτρονικά εργαλεία που με τη νέα...

ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι το θέμα της εκλογής των μελών της ΑΔΑΕ και του ΕΣΡ, μετά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του...

ΕΛΛΑΔΑ

Μουντός ουρανός, ζέστη και υψηλά ποσοστά υγρασίας. Αποπνικτική είναι για μια ακόμη φορά η ατμόσφαιρα σε αρκετές περιοχές της επικράτειας καθώς η αφρικανική σκόνη...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr

Exit mobile version