Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τα 4 πιο αναποφάσιστα ζώδια στις εκλογές

Είναι τα ζώδια αυτά που δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση.

Δυσκολεύονται να διακρίνουν τι είναι καλύτερο για εκείνα και δεν έχουν την ικανότητα να ξεχωρίσουν τι θέλουν πραγματικά να πετύχουν στην ζωή τους ή τι θέλουν να αποκτήσουν.

Μπορεί να είναι βασανιστική αυτή η στάση τους για τους γύρω τους, ωστόσο, πίστεψέ μας, τα πράγματα είναι εξίσου άσχημα και για τον ίδιο τους τον εαυτό. Δεν είναι εύκολο να ζεις με τόση αναποφασιστικότητα στην ζωή σου.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ο ιδανικός δικηγόρος του διαβόλου, οπότε σου προκαλεί κάποια έκπληξη που δεν μπορεί να πάρει μια απλή απόφαση; Κάποιοι άνθρωποι ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν τη διαφορά ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα. Τι γίνεται όμως με τον Δίδυμο; Βλέπει πως η νύχτα και η μέρα μοιάζουν τόσο και γνωρίζει ότι και οι δύο έχουν πράγματα για να δώσουν.

Στο σύμπαν ενός Διδύμου, λατρεύει να ζει σε έναν κόσμο όπου η μέρα και η νύχτα συνυπάρχουν ταυτόχρονα. Όμορφο αλλά σίγουρα όχι ρεαλιστικό.

Ζυγός

Όταν ένα ζώδιο είναι γνωστό για την ισορροπία και την αρμονία, ξέρεις ότι δεν μπορεί να διαλέξει πλευρά. Ο Ζυγός είναι διάσημος ως διαμεσολαβητής που λύνει τις διαφορές καθώς μπορεί να κατανοήσει και τις δύο πλευρές σε έναν καβγά. Αυτό που θυσιάζει για αυτή την κατανόηση είναι η απλή ικανότητα να αποφασίσει.

 

Δεν θέλει να προσβάλει κανέναν ή να προκαλέσει ένταση οπότε έχει την τάση να αποκαλεί τον εαυτό του “Ελβετία” σε κάθε περίσταση. Το να μένει ουδέτερος είναι ένας τρόπος λειτουργίας αλλά σίγουρα τον αποτρέπει από το να πάρει μια απόφαση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα προσαρμοστικό ζώδιο που του αρέσει να πηγαίνει όπου τον πάει ο άνεμος. Για έναν Τοξότη, οποιαδήποτε απόφαση είναι μια περιπέτεια οπότε γιατί να σταθεί στη ζώνη ασφαλείας; Ενώ κάποιος άλλος μπορεί να αγαπά να κάνει την ίδια επιλογή συνεχώς, ο Τοξότης τρομοκρατείται από τις ίδιες του της προτιμήσεις.

Έχοντας μια προτίμηση, τον κάνει αυτομάτως να αναχαιτίσει τον εαυτό του και το να κολλά στους κανόνες είναι κάτι που δεν θέλει να κάνει. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, δεν τον ενδιαφέρει τι θα ακολουθήσει έτσι κι αλλιώς. θα βρει ένα τρόπο να χαρεί ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Ιχθύς

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που έχει βασανιστικό σύμπλεγμα είναι ο Ιχθύς. Ακόμα κι αν η απόφαση που παίρνεις είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλει ο Ιχθύς, θα είναι χαρούμενος να ακολουθήσει τη δική σου.

Γιατί; Γιατί χαίρεται την ευκαιρία να θυσιάσει τη δική του ευτυχία για το καλό των άλλων. Είναι αλήθεια ότι αυτό το χαρακτηριστικό του μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ αλλά θα το κάνει έτσι κι αλλιώς. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας Ιχθύς είναι βγει προς τα έξω εγωιστής οπότε θα συμπεριφερθεί χωρίς εγωισμό απλά για να αποδείξει ότι δεν είναι εγωιστής. Είναι εξωφρενική αναποφασιστικότητα.

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

“Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, χρειάζεται όλοι να δώσουμε τον έσχατο αγώνα” επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Λυδία Κονιόρδου. Λίγο πριν βρεθεί για μια ακόμα...

LIFESTYLE

Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε πρόσφατα στην Ελλάδα. Η 43χρονη επιχειρηματίας επισκέφθηκε τη χώρα μας μαζί...

LIFESTYLE

H Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τον «έρωτα» και πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στη ζωή της. Πιο συγκεκριμένα, η...

LIFESTYLE

Απόψε στις 23:45 αποκλειστικά στον Alpha. Η μεγάλη συναυλία για τον στιχουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών της εποχής μας, Νίκο Μωραΐτη, έρχεται απόψε αποκλειστικά στον...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr