Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ιρλανδός οδηγός αγώνων Γκρεγκ Μπριν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν από το ράλι Κροατίας

Ο κορυφαίος οδηγός ράλι της Ιρλανδίας Κρεγκ Μπριν έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν από τον γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Κροατία, ανέφερε η ομάδα της Hyundai σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη.

Η ομάδα δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ατύχημα που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα, αλλά δήλωσε ότι ο συνοδηγός Τζέιμς Φούλτον δεν έπαθε τίποτα.

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο του Μπριν βγήκε από το δρόμο και συγκρούστηκε με στύλο, ενώ ο 33χρονος προετοιμαζόταν για το ράλι της επόμενης εβδομάδας, το δεύτερο της σεζόν.

Ο Μπριν, ο οποίος ξεκίνησε ως συνοδηγός προτού μεταπηδήσει στο τιμόνι το 2008, τερμάτισε δεύτερος στο Ράλι Σουηδίας τον Φεβρουάριο, όταν επέστρεψε στη Hyundai μετά από ένα χρόνο με την M-Sport Ford.

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε τακτικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αν και σπάνια για μια ολόκληρη σεζόν, και ενώ δεν ήταν νικητής, τερμάτισε δεύτερος σε έξι ράλι.

EPA/Micke Fransson SWEDEN OUT

«Η ιρλανδική κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι μουδιασμένη από αυτή την τραγική είδηση. Ο Craig ήταν ένας οδηγός παγκόσμιας κλάσης και ένας άνθρωπος παγκόσμιας κλάσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Motorsport Ireland, Έιντεν Χάρπερ, σε συλλυπητήρια δήλωση.

Ο Μπριν είναι ο πρώτος νεκρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι μετά τον Γερμανό νεαρό συνοδηγό Γιόργκ Μπάστακ στο Ράλλυ Καταλονίας το 2006.

Πηγή: Reuters, WRC

 

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Εκστρατεία ενημέρωσης εργαζομένων και εργοδοτών στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης σε θέματα βίας και παρενόχλησης ξεκινά η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρησης Εργασίας, με πρωταρχικό μέλημα να...

ΚΟΣΜΟΣ

Η Στοκχόλμη υποδέχεται σήμερα (17/5) το αστέρι της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ στον δεύτερο σταθμό στην Ευρώπη της περιοδείας της “Eras”, προς όφελος των...

ΕΛΛΑΔΑ

Αραιές νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στην Πελοπόννησο, τη Στερεά και πρόσκαιρα στη...

ΚΟΣΜΟΣ

Η αμερικανική κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες της να είναι σε επαγρύπνηση λόγω πιθανών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ παγκοσμίως. “Λόγω πιθανών τρομοκρατικών επιθέσεων,...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr