Connect with us

Hi, what are you looking for?

e-Mayor

Διεθνές Συνέδριο – Συνεργασία με AHEPA του Διαθηναίκού Οργανισμού Athens Calls Athens (ACA)


Κύρια Σημεία:

Συνέντευξη Τύπου και Δεξίωση από τον οργανισμό ACAAthens Calls Athens
Υπογραφή Μνημονίου με AHEPA
Aνακοίνωση του τρίτου Διεπιστημονικού διεθνούς συνεδρίου για τον Νοέμβριο 2024

Διεθνές Συνέδριο Συνεργασία με AHEPA

___________του Διαθηναίκού Οργανισμού AthensCalls Athens (ACA)____________

Συνέντευξη Τύπου αλλά και πανηγυρική υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον ΑΗΕPΑ διοργάνωσε ο μορφωτικός, κοινωφελής αλλά και παρεμβατικός οργανισμός ATHENS callsATHENS (ACA) στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘Κωστής Παλαμάς’ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

H υπογραφή συνεργασίας με τον παγκόσμιας επιδραστικότηταςοργανισμό των ομογενών, έρχεται λίγο μετά από την υπογραφή του αντίστοιχου μνημονίου με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας σε μία στιγμή που ο ΑCA προετοιμάζει το τρίτο διευθνές συνέδριό του με τίτλο Man and his Creations, a Perpetual Metamorphosis” προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο του 2024.

Το MoU υπεγράφη από μέρους ΑCA από τον πρόεδρό του, Dott. κύριο Γιώργο Ψαθά, ενώ εκ μέρους του AHEPA HELLAS District 25 από τον Κυβερνήτη του, κύριο Χρήστο Καραπιπέρη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης καθ. π. Αρίσταρχος Βασίλειος Γκρέκας (European Communication Institute, ΕΚΠΑ), ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κύριος Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώνκαθ. κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών δρ. Κωνσταντίνος Γρίβας, ο Αντιπρόεδρος Αναπληρωτής Διοικητής του ΤΖΑΝΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά κύριος Στυλιανός Γερωνυμάκης, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS District 25 κύριος Χρήστος Καραπιπέρης και σύσσωμο το Δ.Σ. του District 25, ο Πρόεδρος του AHEPA Maritime ChapterSaint Nίcholascpt Δημήτρης Ματθαίου, ο Εθνικός Πρόεδρος – Πρέσβης καλής θελήσεως International Ambassador Club, κύριος Κυριάκος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος κύριος Ανδρέας Ρεντζούλας, ο Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α.  – Νομικός κύριος Νικόλαος Διαμαντής, ο ε.α. Αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροβεστικού Σώματος κύριος Γιάννης Σταμούλης.

Συντονιστής της Εκδήλωσης ήταν ο Αντιστράτηγος ε.α., κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον Απολογισμό έργου του ΑκΑ (Αθήνα Καλεί Αθήνα) 2015-2023, από τον Dott. κύριο Γιώργο Ψαθά Πρόεδρο τηςΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ (ΑκΑ). Ακολούθησε η Σύνοψη των ολοκληρωθέντων 1ου και 2ου Συνεδρίου από τον πρώην Αναπληρωτή Πρύτανη ΕΚΠΑ & Πρόεδρο του Συνεδρίου κύριο Αντώνη Καλοκαιρινό.

Η Κεντρική Ιδέα του 3ου επερχόμενου Συνεδρίου (Νοέμβριος 2024)παρουσιάστηκε από τον Αναπληρωτή Καθηγητή – Αναπληρωτή Κοσμήτορα Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής ΧαροκόπειοΠανεπιστήμιο κύριο Γεώργιο Μπόσκου, ενώ για την μετάβαση από το 1ο στο 3ο Συνέδριο μίλησε ο Αντιστράτηγος ε.α. κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος και για την  ΑκΑ στον κόσμο (Συνεργασία με το περιοδικό “The AΘenian”) μίλησε ο Σύμβουλος ΑκΑ, κύριος Δημήτρης Ευσταθιάδης.

Ακολούθησε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΑκΑ & AHEPA HELLAS District 25 και η ομιλία του Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS District 25, κυρίου Χρήστου Καραπιπέρη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη Συνέντευξη Τύπου, τις Δηλώσειςτων προσκεκλημένων και Δεξίωση στην διάρκεια της οποίας οι παριστάμενοι αντάλλαξαν ιδέες και προτάσεις για την ευόδωση των ευγενών σκοπών του ACA και των θεσμικών συνεργατών του.

Η «ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ» είναι εδώ και σας καλεί!

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση έκανε η ΠΟΕ-ΟΤΑΑ στη ΙΖ΄ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και του νέου Εποπτικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση να προβάλλει τις εργασιακές της διεκδικήσεις με αποδέκτες τους Δημάρχους, έλαβε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, πραγματοποιώντας συγκέντρωση σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, και ώρα 9.30...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η ΙΖ΄ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την...

e-Mayor

Τιμές ακίνητων : Η σταθεροποίηση είναι ήδη εδώ Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται  μία σαφής κάμψη της ζήτησης για αγορά αλλά και στα κλεισίματα συμφωνιών...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr