Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σέρφερ βρήκε Rolex 40 ετών στο βυθό της θάλασσας

Η τύχη χαμογέλασε σε έναν σέρφερ από την Αυστραλία, ενώ έκανε ψαροντούφεκο κάτω από ένα βράχο βρήκε ένα ρολόι και μάλιστα Rolex.

O Matt Cuddihy παρατήρησε μια μετατόπιση στην άμμο, αποκαλύπτοντας περισσότερους βράχους από ό,τι συνήθως. Σε αυτό το ασυνήθιστο σκηνικό έπεσε πάνω σε ένα ένα Rolex Submariner.

Αρχικά θεώρησε ότι είναι μια φτηνή απομίμηση αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε ότι πρόκειται για αυθεντικό Rolex, που βγήκε στην παραγωγή μεταξύ του 1960 και του 1980.

 

Μιλώντας στον ιστότοπο Fratello που ασχολείται με τα ρολόγια, ο σέρφερ εξήγησε πώς βρήκε το ρολόι.

«Βρήκα επτά πτερύγια σανίδας του σερφ σφηνωμένα ανάμεσα σε βράχους. Κοιτάζοντας, παρατήρησα ένα Rolex Submariner με τη ζώνη του να έχει πιαστεί κάτω από έναν βράχο. Το γυαλί ήταν μερικώς παγωμένο από την άμμο που κινούνταν γύρω του για τόσο πολύ καιρό», περιέγραψε.

Ενθουσιασμένος ανέσυρε προσεκτικά το ρολόι από τον ωκεανό και ξέπλυνε τη συσσωρευμένη άμμο, το αλάτι και τους οργανισμούς με γλυκό νερό.

Η κάσα και η στεφάνη του είναι αλλοιωμένες από τη θάλασσα και το κρύσταλλο έχει πολλές γρατζουνιές. Ωστόσο, εξακολουθεί να λειτουργεί.

«Μύριζε αρκετά άσχημα και είχε κάποια σημαντική διάβρωση στη στεφάνη, αλλά ο δεύτερος δείκτης εξακολουθούσε να κινείται. Η κορώνα έχει μπλοκάρει, οπότε τεχνικά εξακολουθεί να δείχνει την ώρα, αλλά όχι στη δική μου ζώνη ώρας», σημείωσε.

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

Διαφορετική γνώμη είχε το τηλεοπτικό κοινό και οι επιτροπές της Ελλάδας για το 12άρι. Ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision ολοκληρώθηκε με την Ελλάδα και...

LIFESTYLE

Το 12άρι έκπληξη και οι χώρες που έδωσαν βαθμούς την Ελλάδα. Δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024 με την...

LIFESTYLE

“Ένα πράγμα μόνο μου απαγόρευσε να τον ρωτήσω. Ο κόσμος θα μάθει τα πάντα”. Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή την παραμονή των...

LIFESTYLE

“Νομίζω ότι μόνο με αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσα να κάνω παιδί” σχολίασε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπα-δες...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr