Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους χτες κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους χτες, την ώρα που βρισκόταν για μπάνιο στη θάλασσα. Πρόκειται για έναν άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στην Αγιά Λάρισας και μια γυναίκα που βρισκόταν στη Λακκόπετρα Αχαΐας.

Πιο αναλυτικά, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Λακκόπετρα Αχαΐας, μια 75χρονη. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε επίσης τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς Ν. Λάρισας, 87χρονος.

Στον άνδρα, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες, ενώ στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

www.ertnews.gr

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Η κοινωνική λειτουργός του συλλόγου «ΚΕΦΙ», Φωτεινή Χριστοδούλου, οι καταγγέλουσες κ.κ. Ελένη και Γεωργία και ο ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Νίκος Μηλαπίδης μίλησαν στο «Κοινωνία...

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πληθυσμός του Σουδάν παραμένει «παγιδευμένος» σε επίγεια «κόλαση» βίας, στην οποία οποία προστίθεται ο αυξανόμενος κίνδυνος λιμού εν μέσω της περιόδου των βροχών...

ΚΟΣΜΟΣ

Η Ελβετία έχει λάβει μέχρι στιγμής περισσότερες από 50 επιβεβαιώσεις εκ μέρους των πάνω από 160 αντιπροσώπους που προσκάλεσε να συμμετάσχουν σε διάσκεψη για...

ΚΟΣΜΟΣ

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες ότι χθες Τετάρτη περί τις 21:00 (ώρα Σανάα) κατέστρεψαν τέσσερα τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr