Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Βασίλης Μπισμπίκης: Χαμός στο Twitter με γυμνή σκηνή του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης «εισέβαλε» στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός» και το Twitter πήρε «φωτιά» με την ημίγυμνη σκηνή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την είσοδό του στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς «Σασμός» και προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή του.

Βασίλης Μπισμπίκης: Χαμός στο Twitter με τη γυμνή σκηνή του στον «Σασμό» – «Ησύχασε ρε Τίγρη»

Ο Ανδρέας Βρουλάκης, μετά την έξοδό του από τη φυλακή, επέστρεψε στην Άνω Ποριά ζητώντας εκδίκηση. Το βράδυ της Τρίτης, όμως, η σειρά επιφύλασσε μία έκπληξη στους τηλεθεατές.

Η σκηνή που κέντρισε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης στο Twitter ήταν αυτό που βλέπουμε ημίγυμνο τον γνωστό ηθοποιό.

Η επίμαχη σκηνή συζητήθηκε και από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τρίτης. Η εκπομπή δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την είσοδο του ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Αρχικά, η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Έχει το στυλ, είναι αρρενωπός ο άνθρωπος, τι να κάνουμε; Επειδή υπάρχουν και διάφορες κόντρες, το να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας και να το δείχνουμε στο πλαίσιο της δουλειάς μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρατήρησε με χιούμορ στη συνέχεια:

«Υποτίθεται ότι στη συγκεκριμένη σκηνή είχε μία ερωτική περίπτυξη με μία γυναίκα και σηκώνεται από το κρεβάτι. Πώς θα ‘ναι; Με το κοστούμι;»

Όταν, όμως, είδε τα σχόλια των συνεργατών της να παίρνουν φωτιά, η παρουσιάστρια παρατήρησε κλείνοντας:

«Ξεφεύγει η κουβέντα»

 

Χαμος στο Twitter με το ημίγυμνο πλάνο του ηθοποιού.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day πως έχει...

LIFESTYLE

Στις «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η τραγουδίστρια απάντησε για τη ζωή και την καριέρα της. «Η...

LIFESTYLE

Το νέο trend του TikTok με τα δύο αφρόλουτρα συζήτησαν με χιουμοριστική διάθεση ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Το δίδυμο της ΕΡΤ...

LIFESTYLE

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και γνωστός παραγωγός ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον με...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr