Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση του καιρού σήμερα Κυριακή – Ισχυρές καταιγίδες και τη Δευτέρα

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε στις 09-11, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ.

Α. Σήμερα Κυριακή (12-11-23) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Πρόσκαιρα στα νοτιότερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου) και μέχρι τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα.

Β. Επισημαίνεται πως από το βράδυ της Κυριακής (12-11-23) νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία τη Δευτέρα (13-11-23) την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν:

α. Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (12-11-23) μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος.

β. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι το μεσημέρι το νότιο Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος, τα Κύθηρα και πιθανώς η δυτική Κρήτη.

γ. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία και μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα οι Κυκλάδες.

δ. Από το μεσημέρι της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι αργά τη νύχτα τα Δωδεκάνησα.

www.ertnews.gr

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Μια ζωή όλο βία και σκληρότητα στα χέρια του δράστη της γυναικοκτονίας στο Μενίδι, φαίνεται πως βίωνε το θύμα. Ο δολοφόνος που παραδέχθηκε με...

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα παιδί κάτω των πέντε ετών πέθανε από ιλαρά στο Οντάριο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια σε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (17/5) με τον Ολυμπιακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”....

ΚΟΣΜΟΣ

Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, ο Τζέικ Σάλιβαν, θα μεταβεί στη Σαουδική Αραβία το Σάββατο και στο Ισραήλ την Κυριακή, ανακοίνωσε εκπρόσωπος...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr