Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δανάη Μπάρκα κατά Survivor: «Ξεκατινιάζονται για τα λεφτά»

Η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη! του MEGA, σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία αλλά και την τηλεοπτική αρένα.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, αναφέρθηκε στο Survivor και στον χαμό που έγινε χθες με την Ελευθερία Ελευθερίου.  Η Δανάη Μπάρκα, μάλιστα, έκανε λόγο για ξεκατίνιασμα που το κάνουν για τα λεφτά. «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν, με τη Δέσποινα Καμπούρη να απαντά: «Γίνεται μόνο για το οικονομικό δηλαδή;».

Η Δανάη Μπάρκα είπε: «Τι πιστεύεις; Ότι έχουν πάει όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην άλλη άκρη του κόσμου, ξεκατινιάζονται και μόνο που δεν έχουν πιαστεί μαλλί με μαλλί, γιατί; Για να δουν τον Άγιο Δομίνικο; Προφανώς γίνεται γι’ αυτό».

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: «Έχω δει αξιοπρεπείς ανθρώπους να υπάρχουν σε αυτά τα ριάλιτι και παρότι γύρω τους υπήρχε παροξυσμός και τρέλα, εκείνοι ήταν ακλόνητοι στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους. Έχει χαθεί η μπάλα στο Survivor. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Άσπα θα στείλω, τη δημοσιογράφο».

Survivor All Star – Η αντίδραση του Τζέιμς Καφετζή

Για όλα αυτά τοποθετήκε και ο Τζέιμς Καφετζής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ», αποκαλύπτει για την Ελευθερία Ελευθερίου και το Survivor του 2021 ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

Με εσώρουχα φωτογραφήθηκε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και δημοσίευσε τα στιγμιότυπα στα social media. Το μοντέλο έχει μια πολύ ενεργή παρουσία στο Instagram και συχνά,...

LIFESTYLE

“Η σχέση μας με την Άννα πήρε χρόνο, δεν ήταν έτσι από την αρχή” δήλωσε η Χριστίνα Παππά. Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο...

LIFESTYLE

H Tέτα Καμπουρέλη μίλησε για την εμφάνισή της, τις προτάσεις που δέχεται στην τηλεόραση, αλλά και το θέατρο. Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά,...

LIFESTYLE

Τα δικά του σχόλια για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας έκανε ο Αντώνης Πρέκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr