Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Χάιντι Κλουμ & η κόρη της με σέξι εσώρουχα για τα Χριστούγεννα

Σε μια νέα αποκαλυπτική συνεργασία προχώρησε η Χάιντι Κλουμ  με την 19χρονη κόρη της, Λένι, ποζάροντας μαζί στον φωτογραφικό φακό στο… πνεύμα των ημερών.

Σε συνήθεια που έγινε λατρεία φαίνεται να εξελίσσεται η συνεργασία της Χάιντι Κλουμ με την 19χρονη κόρη της καθώς για άλλη μια φορά οι δύο τους πρωταγωνιστούν σε μια σέξι φωτογράφιση.

Η Χάιντι Κλουμ και η κόρη της ποζάρουν με σέξι εσώρουχα για τα Χριστούγεννα

Αφορμή αυτή τη φορά η χριστουγεννιάτικη κολεξιόν εταιρείας εσωρούχων με την 50χρονη Χάιντι και την 19χρονη Λένι να ποζάρουν μπροστά στον φωτογραφικό φακό με μαύρα και κόκκινα εσώρουχα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)


«Ω έλατο, ω έλατο, λατρεύω τη νέα σειρά εσωρούχων» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών και του βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η Χάιντι Κλουμ.

Όπως και τις προηγούμενες φορές η κοινή φωτογράφιση μητέρας και κόρης προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις ανάμεσα στους σχολιαστές με άλλους να τις επαινούν και άλλους να υποστηρίζουν ότι «είναι λίγο ανατριχιαστικό» να είναι δίπλα-δίπλα με εσώρουχα.

View this post on Instagram

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Η Λένι Κλουμ, πάντως, έχει ήδη απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια δηλώνοντας πριν από μερικούς μήνες ότι «ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι αρκετές από αυτές τις αντιδράσεις».

Αγνώριστη η Χάιντι Κλουμ – Η φωτογραφία της από όταν ήταν 19 χρονών

Μέσω ανάρτησης στα social media η Χάιντι Κλουμ μοιράστηκε φωτογραφίες, τι οποίες «ξέθαψε» από το παρελθόν

Η Χάιντι Κλουμ ανέβασε μια φωτογραφία από τα παλιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Στην ανάρτηση, το σούπερ μόντελ έκανε ένα περιπαικτικό σχόλιο στην κόρη της, Λένι, η οποία επίσης ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα: «Εγώ είμαι αυτή στην ηλικία σου», κάνοντας tag την 19χρονη κόρη της.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

“Ήταν ευγενέστατος με όλους και δεν δημιούργησε κανέναν πρόβλημα, ούτε είχε κάποια απαίτηση” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Θεσ/νίκη...

LIFESTYLE

“Είπε και ξεκάθαρα το τι έχει γίνει ακριβώς, όχι ότι είχε γίνει απλά ένα λάθος” ανέφερε η Ελένη Χατζίδου. Η Νάνσυ Παραδεισανού ρωτήθηκε για...

LIFESTYLE

Για τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη απάντησε σήμερα ο Τριαντάφυλλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα....

LIFESTYLE

Δηλώσεις στο Πρωινό έκαναν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor απάντησε και για το «φάλτσος» που...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr