Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αναβίωσε η τραγωδία των παιδιών που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο – Το ξέσπασμα των γονιών

Μία κάμερα ασφαλείας καταγράφει θαμώνες να πετάγονται μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Οι μαρτυρίες λένε πως ο οδηγός πήγαινε με πάνω από 120 χιλιόμετρα.

Ο Γιάννης και η Στέλλα έχασαν την ζωή τους τόσο άδικα το 2017. Το δικαστήριο έγινε 5 χρόνια μετά και οι γονείς ξεσπούν μιλώντας στο Mega.

«Πέντε χρόνια, εφτά μήνες και 13 ημέρες, εκείνο το πρωί θα επέστρεφε πίσω στην Αθήνα, είχανε πάει σε ένα μίνι μάρκετ που ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της Στέλλας να αγοράσουν ένα δύο σάντουιτς για να έχει το παιδί μαζί του στο καράβι. Από πίσω τους ήρθε και έπεσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε οι Γεωργιανός, μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, έπεσε πάνω τους με 127 χιλιόμετρα. Τι περιμένω από αυτό το δικαστήριο… Περιμένω να τον τιμωρήσει μέσα στα πλαίσια του νόμου με την πιο αυστηρή τιμωρία που μπορεί. Και αυτό το θέλω καταρχήν γιατί πρέπει να μάθει ότι δεν παίρνουμε αυτοκίνητα για να τρέχουμε σαν τους τρελούς πιωμένοι και πρέπει εκείνος να το μάθει στην ζωή του, γιατί εφόσον είχε την τύχη, εκείνος να ζήσει και να έχει την τύχη να κάνει οικογένεια θα πρέπει να μάθει στα παιδιά του ότι δεν γίνονται τα αυτοκίνητα όπλα και δεν σκοτώνουμε», δήλωσε η Βαρβάρα Γκόρα, μητέρα θύματος.

Οι άτυχοι νέοι και το σκυλάκι που είχαν μαζί τους σκοτώθηκαν σε μία στιγμή που τίποτα δεν προμήνυε το κακό που ερχόταν. Oι γονείς ζητούν δικαίωση, τιμωρία παραδειγματική για να μην βρεθούν και άλλοι γονείς στην θέση τους.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ζω με αυτή την φανταστική ιστορία που έχω φτιάξει στο μυαλό μου ότι η Στέλλα μου είναι κάπου πολύ μακριά σε κάποια μακρινή χώρα και κάποια στιγμή θα την δω με αυτή την φαντασίωση ζω. Έχω πει χίλιες φορές καλύτερα να σκότωνε εμένα», πρόσθεσε η κ. Γκόρα.

Το δράμα των οικογενειών όχι μόνο δεν φτάνει στο τέλος, αλλά κορυφώνεται.

«Αυτό μου το είπανε και οι γιατροί, γιατί δεν είχαμε κληρονομικότητα με καρκίνους στην οικογένεια. Μου είπαν ότι παρόλο που δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι ένας τόσο μεγάλος πόνος ναι, μπορεί να δημιουργήσει καρκίνο», είπε.

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έκανε γνωστό ότι προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ενάντια στα απογευματινά χειρουργεία. Όπως αναφέρει:...

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονικά θα διενεργούνται πλέον οι επιδόσεις εγγράφων από το Συμβούλιο της Επικρατείας και τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Τρίπολης προς...

ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα, https://parentalbenefits.dypa.gov.gr , για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες. Πλέον...

ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως ο υπάλληλος...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr