Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο ανάδρομος Ερμής θα «τσακίσει» αυτά τα 2 ζώδια

Ποια ζώδια θα περάσουν μια καλή ημέρα, λύνοντας τα προβλήματα τους και ποια όχι

Δραματική προειδοποίηση για 2 ΖΩΔΙΑ – Ο ανάδρομος Ερμής θα σας «τσακίσει»

ΖΩΔΙΑ – ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός να επιδιώξετε την ανεξαρτησία σας, να την χαρείτε, ή να τη θυσιάσετε ακόμα και για μια καλύτερη ζωή. Όλοι είστε ελαφρά τσαλακωμένοι στον επαγγελματικό τομέα, αλλά τώρα έχετε ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και εμπειρία.

Οι επαγγελματικά ταλαιπωρημένοι πάρτε κουράγιο γιατί είναι κάθε αρχή φυσικά είναι δύσκολη. Αισθηματικά αρκεστείτε σε αυτά που έχετε και μην κάνετε κινήσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας!

ΖΩΔΙΑ – ΤΑΥΡΟΣ

Την περίοδο αυτή ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που περιμένουν να αποφασίσετε να οργανωθείτε, και φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες τυπικές ή νομικές ενέργειες για να προχωρήσετε σε καινούργιες επιδιώξεις που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Προστατεύστε το συμφέρον σας και κερδίστε με την αξία σας την εμπιστοσύνη εκείνων που σας περιβάλλουν. Κάποιοι θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση στην οικογένεια και θα πρέπει να υπολογίσετε όλα τα δεδομένα, ή όλες τις συνέπειες των πράξεων σας μέχρι να βρείτε την άκρη.

ΖΩΔΙΑ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Είτε το Θέλετε είτε όχι, την περίοδο αυτή τα γεγονότα θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο της επιλογής και σεις θα αρχίσετε να προσπαθείτε να περιπλέξετε τα καινούργια που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

Αγορές, πωλήσεις, διεκδικήσεις, δάνεια είναι πράγματα που πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν για να νοιώθετε και εσείς πιο ήρεμοι και συγκροτημένοι. Φροντίστε τη σωματική και ψυχική σας υγεία, αποφύγετε περιττά νεύρα και αντιπαραθέσεις και συνεχίστε να βαδίζετε το δρόμο της λογικής. Κάποιοι βγαίνετε από ένα πρακτικό αδιέξοδο το οποίο σας ταλαιπώρησε σημαντικά.

 

ΖΩΔΙΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά την ένταση που επικρατεί είστε δημιουργικοί και αρκετά εμπνευσμένοι όταν κάτι σας ενδιαφέρει. Έτσι πολλοί θα αρχίσετε τώρα νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Μικρές αποδράσεις από ότι σας καταδυναστεύει θα αποδειχτούν ευεργετικές καθώς θα σας δείξουν και άλλους τρόπους να οργανώσετε την καθημερινότητά σας. Πάντως, αποφύγετε να θεωρήσετε κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους, υπεύθυνους για μια ανατροπή που σας έχει προβληματίσει.

ΖΩΔΙΑ – ΛΕΩΝ

Στο επαγγελματικό και το κοινωνικό σας περιβάλλον υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να διακριθείτε ξεκινώντας καινούργια πράγματα η αξιοποιώντας αυτά που μέχρι τώρα έχετε πραγματοποιήσει.

Μια ηθική ή υλική αναγνώριση σας ανήκει και είναι σίγουρο πως θα την έχετε αν είστε λιγάκι συνεργάσιμοι και συμπαθητικοί με τους προϊσταμένους σας. Οι πιο φιλόδοξοι καταλαβαίνετε ότι πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη μέχρι να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Μυστικά που ξέρετε πρέπει να παραμείνουν αθέατα για χάρη εκείνων που σας τα εμπιστεύτηκαν.

ΖΩΔΙΑ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό την περίοδο αυτή να έχετε τη βοήθεια ενός δικού σας ανθρώπου σε κάτι που θα αξιοποιήσει τα προσόντα σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας προκειμένου να αναπτυχθούν νέες προοπτικές για το μέλλον.

Τηρουμένων των αναλογιών είστε καλύτερα από άλλους, ενώ κάποιοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σας. Μην εκπλαγείτε όταν ένας άνθρωπος θελήσει να συνεργαστεί μαζί σας για ένα μεγάλο, κοινωνικό σκοπό. Αισθηματικά, ξεπεράστε τους ενδοιασμούς σας και τολμήστε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας.

ΖΩΔΙΑ – ΖΥΓΟΣ

Μέρα με τη μέρα ο Σεπτέμβριος έγινε καθοριστικός στη ζωή σας. Δουλέψτε σκληρά για κάτι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σύντομα τις επαγγελματικές σας συνθήκες και ίσως και την εργασία σας.

Παρά τις ταλαιπωρίες στον οικογενειακό τομέα, αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί στην καθημερινότητά σας. Ένα ταξίδι μια γνωριμία ή μια συμπληρωματική ενημέρωση σε καινούργιο θέμα Θα σας δώσει τα φόντα για μια τέτοια επιδίωξη. Φροντίστε όμως την υγεία και κάποιες θεμελιώδεις της λειτουργίες.

ΖΩΔΙΑ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την περίοδο αυτή είναι σίγουρο πως θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας βοηθήσουν. Τα οικονομικά σας άλλωστε βελτιώνονται και μια έξυπνη διαχείριση των υποχρεώσεων, αλλά και των δυνατοτήτων σας.

Μια αλλαγή στις επιδιώξεις, θα σας επιτρέψει γρήγορα να μην έχετε τέτοιου είδους έγνοιες. Γενικά μην βιάζεστε να κρίνετε τη συμπεριφορά τρίτων, ούτε και να παραιτηθείτε από τις προσπάθειες που θα σας βγάλουν με ευφάνταστο τρόπο από τα προσωπικά και συναισθηματικά σας αδιέξοδα.

ΖΩΔΙΑ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σίγουρο πως αυτή την περίοδο πρέπει να επισπεύσετε κάθε είδους οικονομική διευθέτηση γιατί με λίγη υπομονή θα μπορούσατε να βάλετε τις βάσεις για οριστική βελτίωση στη ζωή σας και να σχεδιάσετε άνετα καινούργιες δραστηριότητες που θα εκπλήρωναν μακροχρόνια όνειρα σας.

Η εποχή, παρότι συνεχίζει να είναι δύσκολη, σας βοηθά να εφαρμόσετε στην πράξη τις ιδέες σας και να εντυπωσιάσετε εκείνους που θα τις εγκρίνουν. Το κλειδί σε όλα αυτά είναι η καλή οργάνωση και η διπλωματία.

ΖΩΔΙΑ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την περίοδο αυτή μην είστε απρόσεχτοι σε τυχόν συμφωνίες ή τυπικές διευθετήσεις και μην υπογράφετε τίποτα πριν μελετήσετε προσεκτικά τους όρους και τις λεπτομέρειες. Είναι η εποχή που οργανώνετε εκ νέου τις δραστηριότητές σας και χρειάζεται προσοχή και υπομονή. Η υγεία σας χρειάζεται καλύτερη φροντίδα, οι συναλλαγές προνοητικότητα και τα ταξίδια έμπνευση. Πάντως το κλίμα στον έρωτα είναι εκνευριστικά μεταβλητό, αλλά είστε εξ ίσου υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον τομέα.

ΖΩΔΙΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να τελειώνετε γρήγορα με τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες για να καταπιαστείτε ύστερα με τα υπαρξιακά σας προβλήματα.

Η ημέρα επιμένει με πολλή κίνηση, δραστηριότητα και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετηθείτε σωστά απέναντι σε οτιδήποτε καινούριο και να αποφύγετε μια περιττή αναστάτωση για οποιονδήποτε λόγο. Κάποιοι θα ξεκινήσετε μια νέα εξειδίκευση, ή δραστηριότητα.

ΖΩΔΙΑ – ΙΧΘΕΙΣ

Συζητήσεις, μετακινήσεις, προτάσεις και γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν κάνετε μια σωστή επιλογή στα ενδιαφέροντα σας, αν οργανώσετε το χρόνο σας και αν φροντίσετε για την ανάπαυση και την ψυχαγωγία σας ώστε να μη κουραστείτε, είναι σίγουρο πως θα βγει κάτι καλό από όλη αυτή την ένταση, κάτι που θα σας ανοίξει καινούργιους δρόμους δραστηριότητας.

Οι περισσότεροι έχετε εκπαιδευτεί απέναντι στις δυσκολίες και ξέρετε τώρα να επιλέγετε το λιγότερο δύσκολο, έστω και αν χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ωριμάσουν οι συνθήκες που το ευνοούν.

 

Σχετικά άρθρα

LIFESTYLE

Δηλώσεις στην κάμερα του «Καλύτερα δε Γίνεται» έκανε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Τη γνωστή δημοσιογράφο, που φέτος συνεργάζεται για 5η χρονιά με την Κατερίνα Καινούργιου,...

LIFESTYLE

Εκτός εαυτού βγήκε η Νόνη Δούνια στον αέρα του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας...

LIFESTYLE

Το Σάββατο 2/3 στην εκπομπή Γειά Σου σχολιάστηκε ενδελεχώς θα λέγαμε το ερωτικό τρίγωνο Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα μετά τα δημόσια...

LIFESTYLE

Στο πάνελ του «Καλύτερα δε Γίνεται» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3) η Κατερίνα Κακοσαίου. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr