Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Yπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης εξήγγειλε την αγορά ενός υπερσύγχρονου ριγκ Ολυμπιακών προδιαγραφών για τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παραβρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας για το διεθνές τουρνουά «Βασίλης Τόπαλος».

Ο κ. Βρούτσης ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα των Ομοσπονδιακών προπονητών, εξήγγειλε την αγορά ενός υπερσύγχρονου ριγκ Ολυμπιακών προδιαγραφών για τις ανάγκες προπόνησης των Εθνικών ομάδων πυγμαχίας.

«Στη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ενόψει της διοργάνωσης του διεθνούς τουρνουά “Βασίλης Τόπαλος”, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ιστορικού Πανελληνίου, του Συλλόγου των Ολυμπιονικών, από τις 12 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή κορυφαίων πυγμάχων από όλο τον κόσμο.

Βρέθηκα δίπλα στην προσπάθεια που κάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, για τρεις πολύ σημαντικούς λόγους:

  • Ο πρώτος είναι ότι η πρόσκληση που αποδέχθηκα είχε ως περιεχόμενο να τιμήσουμε, να θυμηθούμε και να φέρουμε στην καρδιά μας και στο μυαλό μας, τον άξιο πρωταθλητή μας που χαθηκε τόσο νωρίς και τόσο άδικα Βασίλη Τόπαλο.
  • Ο δεύτερος λόγος, έχει να κάνει με το ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού εν γένει. Σήμερα, ο αθλητισμός, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, χάρη στην απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μπήκε στη σωστή του θέση, έγινε για πρώτη φορά Υπουργείο, μέσα στην ευρύτερη οικογένεια του Υπουργείου Παιδείας.

Μέσω του αθλητισμού μαθαίνεις να πειθαρχείς, να σέβεσαι, να αγωνίζεσαι , να κοινωνικοποιείσαι. Μαθαίνεις να πέφτεις και να σηκώνεσαι όπως γίνεται στη ιδια την ζωή, στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Χρέος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο να μπει ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο του αθλητισμού, στο πλαίσιο που πρεσβεύει τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού Ιδεώδους

  • Και ο τρίτος λόγος ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και καλός μου φίλος, Χάρης Μαριόλης, που έχει αναλάβει τα ηνία ενός ιστορικού αθλήματος, και κάνουμε από κοινού αυτή την προσπάθεια να αναπτύξουμε την πυγμαχία στην Ελλάδα και να την ανεβάσουμε εκεί που της αξίζει.

Ανταποκρίθηκα άμεσα στο αίτημα που μου έθεσαν οι προπονητές των παιδιών της Εθνικής μας ομάδας και το ερχόμενο διάστημα θα αποκτηθεί ένα υπερσύγχρονο ρινγκ Ολυμπιακών προδιαγραφών για να μπορούν να προπονούνται απρόσκοπτα όλα τα παιδια της Εθνικής ομάδας πυγμαχίας.

Θα είμαι πάντα δίπλα στα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και θα στηρίζω τις προσπάθειες των Ομοσπονδιών», ανέφερε σε ανάρτηση του ο κ. Βρούτσης.

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Σπείρα διαρρηκτών, που έβαζαν στο στόχαστρο σπίτια, επιχειρήσεις, κοσμηματοπωλεία και ΙΧ, σε διάφορες περιοχές της χώρας, εξάρθρωσαν οι Αρχές. Συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν...

ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίσθηκαν σε δασικές πυρκαγιές που επεκτάθηκαν πλήττοντας χωριά στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας....

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άλλα τέσσερα καταστήματα της γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας ρούχων έκλεισαν για δύο ημέρες από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Ο λόγος; Εξέδιδαν, αλλά δεν διαβίβαζαν...

ΚΟΣΜΟΣ

Ισχυρές βροχές και οι πλημμύρες που προκάλεσαν στον Νίγηρα άφησαν πίσω ήδη 21 νεκρούς και σχεδόν 6.000 πληγέντες από τα τέλη Μαΐου, ενώ η...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr