Connect with us

Hi, what are you looking for?

LAST UPDATE

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις για την υποψηφιότητά του στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι τον υποστηρίζουν

Μετά την πρώτη του ομιλία στα Χανιά, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το κόμμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι «Δούρρειος Ίππος» του Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη ανοιχτή μονομαχία των υποψηφίων, στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Στους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στην Ελλάδα και αποφάσισε να μπει στην κούρσα για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην πρωτη συνέντευξή του, μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του.

«Η χώρα μας έχει ανάγκη από κρατική ανασυγκρότηση και κοινωνική ανασυγκρότηση. Όλοι οι Έλληνες βλέπουν την κατάσταση στο κράτος. Δεν νομίζω ότι είναι κάποιος χαρούμενος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε «Έχω μια ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο μου να προσφέρω κάτι που μου δίνει αυτοπραγμάτωση, η αντίδραση του κόσμου ότι πάμε να αλλαξουμε μια κατασταση».

Στην πρώτη δημόσια παρέμβαση, λίγο στην πρώτη εκδήλωση που διαργάνωσε, συνομίλησε με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, στους Τάφους των Βενιζέλων στα Χανιά. «Αυτό που σκέφτομαι είναι τις λέξεις του Καζαντζάκη και παραφράζω. Η Κρήτη δεν είναι για τους νοικοκυραίους είναι για τους κουζουλούς, επειδή οι κουζουλοί κάνουν αυτό τον τόπο τόσο υπερήφανο (…0 εγώ είμαι ένας κουζουλός ο οποίος αφήνει την Αμερική να έρθει εδώ, στην πατρίδα του να προσπαθήσω να αφήσω μία παρακαταθήκη με το δικό μου μικρό τρόπο».

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Κασσελάκη έχουν δηλώσει η Δώρα Αυγέρη, ο Πέτρος Παππάς και από την πρώτη στιγμή, ο Παύλος Πολάκης. «Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας» ανέφερε ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στα social media.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Διονύσης Καλαματιανός είπε για την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη: «Πιστεύω ότι είναι μία υποψηφιότητα που μπορεί να προσφέρει. Όλοι οι υποψήφιοι καταθέτουν τις πολιτικές πλατφόρμες».

Στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και ιδιαίτερα αρνητικές αντιδράσεις, όπως αυτή του Νίκου Φίλη. «Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες κι έρχεται στην Ελλάδα όπως και διεθνώς, το μοντέλο των πολιτικών του Instagram», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το Σάββατο στο Διαρκές Συνέδριο, θα γίνει η πρώτη μονομαχία των υποψηφίων, καθώς στις ομιλίες τους, θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΚΟΣΜΟΣ

Στα κοινά προγράμματα στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας που εκτελεί ή θα μπορούσε να εκτελέσει η Τουρκία με την Ισπανία αναφέρθηκε ο Τούρκος πρόεδρος,...

ΕΛΛΑΔΑ

Το σύνολο της επικράτειας θα καλύπτει έως το τέλος του 2025 το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής, ενώ την ίδια περίοδο εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να αποκρυπτογραφήσουν τις πρωθυπουργικές προθέσεις για το χρόνο του εν αναμονή ανασχηματισμού επιχειρούν τις τελευταίες ώρες κυβερνητικά και κομματικά στελέχη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που...

ΕΛΛΑΔΑ

Την ζωή δύο ανθρώπων που του ζητήθηκε από τον εργοδότη του να δολοφονήσει έσωσε ένας νεαρός Παλαιστίνιος στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, έναν 37χρονο Ισραηλινό επιχειρηματία...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr