Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια Ν. Φιλαδέλφεια: Η κατάσταση των τραυματιών στα επεισόδια

Ο «Ερυθρός Σταυρός» ενημερώνει με ανακοίνωσή του για την κατάσταση της υγείας των ατόμων που τραυματίστηκαν στα αιματηρά επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά:
1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

www.ertnews.gr

 

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H Ρεάλ Μαδρίτης μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα κέρδισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ και κατέκτησε το Champions League χάρη στα γκολ των Καρβαχάλ στο 74...

ΕΛΛΑΔΑ

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.578 ευρώ επέβαλε η Πυροσβεστική σε 55χρονη Γερμανίδα στη Ζάκυνθο, η οποία έκαιγε ξερά χόρτα σε ακαθάριστο οικοπεδικό χώρο δίπλα σε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πολιτική απάτη έχει τα όριά της και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει ξεπεράσει προ πολλού», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αφορμή την απάντηση...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε απάντηση προηγούμενης ανάρτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr