Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ακριβότερες οι διακοπές στα νησιά – Ανεβαίνει κι άλλο το κόστος των ακτοπλοϊκών από τον Ιούλιο

Αντιμέτωποι με συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτήριων βρίσκονται οι ταξιδιώτες ενώ όσοι δεν προνόησαν ώστε να κλείσουν εγκαίρως εισιτήριά τους για τις καλοκαιρινές διακοπές, αναμένεται το επόμενο διάστημα να τα πληρώσουν ακόμη πιο ακριβά.

Στις αρχές του καλοκαιριού, οι ανατιμήσεις που είχαν γίνει τους τελευταίους μήνες ανέβαζαν το κόστος των ναύλων κατά 25%-30% τόσο για τους επιβάτες όσο και για τα οχήματα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Με τις νέες αυξήσεις οι όποιες έγιναν μέσα στον Ιούνιο από ορισμένες εταιρείες αλλά κι εκείνες που, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, αναμένονται από την 1η Ιουλίου σε κάποιους προορισμούς, το αυξημένο κόστος εκτιμάται ότι τελικά θα αγγίξει συνολικά έως και το 40%.

Αντιμέτωποι με συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτήριων βρίσκονται οι ταξιδιώτες ενώ όσοι δεν προνόησαν ώστε να κλείσουν εγκαίρως εισιτήριά τους για τις καλοκαιρινές διακοπές, αναμένεται το επόμενο διάστημα να τα πληρώσουν ακόμη πιο ακριβά.

Στις αρχές του καλοκαιριού, οι ανατιμήσεις που είχαν γίνει τους τελευταίους μήνες ανέβαζαν το κόστος των ναύλων κατά 25%-30% τόσο για τους επιβάτες όσο και για τα οχήματα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Με τις νέες αυξήσεις οι όποιες έγιναν μέσα στον Ιούνιο από ορισμένες εταιρείες αλλά κι εκείνες που, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, αναμένονται από την 1η Ιουλίου σε κάποιους προορισμούς, το αυξημένο κόστος εκτιμάται ότι τελικά θα αγγίξει συνολικά έως και το 40%.

Σχετικά άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 54 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 42 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό...

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των...

ΕΛΛΑΔΑ

Στις 10πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα συγκεντρωθούν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ την τρίτη 18 Ιουνίου. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων, ζητούν: «Με χρήματα που...

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στο “X” αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου...

Copyright © 2020 Updatetimes.gr